Το κλίμα κατά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα μετά το 4-2 στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Χαμηλοί τόνοι μετά τη χθεσινή νίκη, με τέσσερα γκολ σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στον Ολυμπιακό λένε ότι υπάρχει και το επόμενο παιχνίδι. Ας ακουστεί κλισέ, από 0-0 ξεκινάει το επόμενο ματς. Αυτό που έχω δει μετά το παιχνίδι, όλοι στην ομάδα και στην αποστολή ήταν προσγειωμένοι, και δεν έγιναν εξτρίμ πράγματα, όπως θα συνέβαινε αν ήταν το δεύτερο παιχνίδι και έπαιρνε την πρόκριση η ομάδα για τον τελικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο κόσμος δεν κρατήθηκε και ήρθε στο αεροδρόμιο, από άλλη έξοδο. Ο κόσμος ήταν χαρούμενος και 100.000 εισιτήρια να είχε δεν θα μπορούσε να τα διαθέσει ο Ολυμπιακός. Ας περάσει στον τελικό και μετά θα δούμε τον αντίπαλο. Δεν μπορεί να σκεφτεί τον αντίπαλο, αλλά κοιτάζει τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα. Το πάρτι που υπήρξε στο Βίλα Παρκ και το αεροδρόμιο, όπως και αυτό που θα ακολουθήσει σε μία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, δεν θα έχει προηγούμενο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x